Architects HGW | Hanna Gabriel Wells | The Pavilion House
2694
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2694,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

The Pavilion House

 
Location
San Diego,California
About
The Pavilion house sits perched atop Sunset Cliffs with expansive views of the Pacific Ocean. The cliffs extend up to the front entry with the house becoming an extension of the landscape. With the house sited as close to the ocean as possible, soaring roof planes extend outwards and capture natural daylight and views. The entry opens to a main hallway creating an axis delineating the private bedroom quarters from the living space. The house is designed around a courtyard style pool with purposefully placed picture windows and lift slide doors that allow for the house to open up and become the Pavilion on the Cliffs.